Kirjoja, musiikkia ja videoita

Sydämen parantava valo

sydamenparantavavalo.jpg

Asger Lorentsenin ensimmäinen suomennettu kirja, sekä käsikirja sydämen syvään parantamiseen. Kirjassa käydään läpi ihmisen henkisen sydämen kehittymistä inkarnaatioiden ketjussa, sitä miksi sydänkeskus sulkeutuu, miten sitä jälleen herätetään ja elävöitetään, sekä miten voidaan parantaa sen traumoja ja raskaita tunteita – yksinäisyyttä, surua, pelkoa, kaipausta, syyllisyyttä, arvottomuuden tunteita ym.
Kirja erittelee erilaisia parantamisen keinoja, fyysisen tason, eteerisen, mentaalisen ja niin edelleen, sekä esittelee tarkemmin sellaisia, joihin kirjoittaja itse on päätynyt. Hän antaa myös esimerkkejä siitä, miten näitä menetelmiä voi itse käyttää omassa eheytymisessään.

Hinta 20 € + lähetyskulut, Tilaukset: Aurinko-Maa ry

Ihmisen sisäiset maailmat

ihmisen_sisiset_maailmat.jpg

Asger Lorentsenin ”Ihmisen sisäiset maailmat” -kirja on perusteos ihmiskunnan näkymättömistä yhteistyökumppaneista ja auttajista: enkeleistä, henkioppaista, mestareista, tähteläisistä ja Suuresta Valkoisesta Veljeskunnasta, josta käytetään myös nimitystä Hierarkia. Kirjassa selvennetään useita henkisiä peruskäsitteitä, kuten sielu, henki, chakrat, aurat, intuitio, monadi, tietoisuuden kasvu, seitsemän sädettä, henkinen kehitys ja Suuri Suunnitelma. Kirja kuuluu Mysteerikoulun tason 1 oppimateriaaleihin. Kirja selittää suurten viisaiden näkemyksiä ja ajatuksia nykyajan henkiselle etsijälle soveltuvalla kielellä ja selkeillä termeillä.

Alkuperäinen tanskankielinen teos on julkaistu vuonna 1992, viimeisin painos 2007 ja sitä on jo nyt myyty yli 10.000 kpl.

Hinta 30 € + lähetyskulut, Tilaukset: Aurinko-Maa ry

Tähti-ihmiset ja enkeli-ihmiset

tahti-ihmiset_kansi.jpg

Tähti-ihmiset ja enkeli-ihmiset kirjan tarkoituksena on laajentaa ymmärrystämme Maan henkisten polkujen monimuotoisuudesta yleensä ja auttaa erityisesti niitä kosmisia matkaajia, jotka etsivät omia vastauksiaan seuraavankaltaisiin kysymyksiin:

  • Kuka minä olen?
  • Mistä minä olen kotoisin?
  • Miksi tunnen olevani hieman erilainen kuin muut?
  • Mikä on elämäni tarkoitus täällä Maan päällä?

Kirjassa esitetyt tähti-ihmisten ja enkeli-ihmisten kuvaukset pohjautuvat Asger Lorentsenin monikymmenvuotiseen kokemukseen satojen ihmisten henkisistä terapioista, joissa nämä ovat tutkineet omaa henkistä identiteettiään ja korkeampaa tietoisuuttaan etsimällä vastauksia ja syvempää ymmärrystä juuri noihin samoihin kysymyksiin.

Kirjassa on 208 sivua ja se sisältää värikuvia ja asiaa selventäviä piirroksia.

Hinta 33 € + lähetyskulut, Tilaukset: Aurinko-Maa ry

The Golden Mother (CD)

Levyn golden_mother.jpgkaksi englanninkielistä ohjattua meditaatiota Kultaisen Äidin kauniissa ja kohottavassa värähtelyssä auttavat avautumaan Kultaisen Äidin rakkaudelle ja sisäiselle hiljaisuudelle, samalla kun hänen lempeä läsnäolonsa auttaa kokemaan syvää rauhaa ja iloa omassa sydämessä ja antaa kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen. Mukana meditaatioiden tekstit englanniksi ja suomeksi.

Hinta 22 € + lähetyskulut, Tilaukset: Aurinko-Maa ry

 

Sydänmeditaatio (CD)

sydanmeditaatio.jpgTarja Salomaan Sydänmeditaatio on ulkoista persoonallisuuttamme ja ykseyden maailmoja yhdistävä, Kultaista Siltaa rakentava, puhdistava ja elävöittävä meditaatiokokonaisuus, jonka voi kuunnella kokonaan (n. 50min) tai käyttää ohjeen mukaan eri tarkoituksiin suunniteltuja osioita. CD-levyn mukana on Asger Lorentsenin kirjoittama vihkonen meditaatiosta ja sen vaikutuksista. Musiikin värähtelyt tukevat eri meditaatio-osuuksien tarkoitusta. Sopii niin meditaation vasta-alkajille, kuin jo pidempään meditoineillekin.

Hinta 23 € + lähetyskulut, Tilaukset: Aurinko-Maa ry

Videot

Kansainvälisen Kultaisen Akatemian sivuilla voit katsoa englanninkielisiä videoita luennoista, jotka ovat osa Kultaisen Akatemian opetusta.

Muu kirjallisuus

Lisäksi seuraavat Asger Lorentsenin kirjat ovat vapaasti saatavilla verkossa (otsikot toimivat linkkeinä):

Lisätietoa: http://www.dengyldnecirkel.dk/en/books