Kreetan keskus: The Golden Foundation

tempel2.jpg

Lähellä Kreetan pääkaupunkia Heraklionia, sijaitsee The Golden Foundationin,eli Kultaisen Säätiön keskus. Säätiö on rakentanut  pääosin lahjoitusvaroin sekä vapaaehtoistyöllä retriitti-ja koulutuskeskuksen, joka toimii Kultaisen Graalin Järjestön energeettisenä fokuksena ja mm. Mysteerikoulun koulutuspaikkana. Keskuksessa on luonnonkauniilla vuorenrinteellä erilaisia majoitusmahdollisuuksia asunnoissa sekä valotemppeli, ja retriitistä avautuu huikea näkymä sekä merelle, että vuorille.

cimg0134muokattu_merinkym.jpg

Kreetalla sijaitsee viidennen säteen keskus, Mestari Hilarionin johtama Totuuden veljeskunta, eteerisellä tasolla sijaitseva Totuuden temppeli, joka sijaitsee Idi-vuorilla lähellä keskusta, ja on osa Kultaista Ashramia eli Suurta Valkoista Sisar-veljeskuntaa. Idi-vuorten laakson salaisella yhteisöllä on kautta historian ollut erittäin vahva vaikutus Euroopan sivilisaation kehitykselle. Joka kesä järjestettävillä kursseilla ja seminaareilla tehdään myös matka Idi-vuorien laaksoon.

cimg0089idi-laakso_muokattu.jpg

Kultaisen Säätiön retriittiin olet tervetullut sekä kursseille että muuten vain nauttimaan energiavirtauksista, luonnosta, kreetalaisesta vieraanvaraisuudesta ja kauniista valotemppelistä. Voit vuokrata majoituksen viikoksi, tai vaikkapa viikoksi kesässä vuosiksi eteenpäin. Tästä linkistä www.thegoldenfoundation.net saat tarkemmat tiedot majoittumisesta, hinnoista, matkustamisesta ja kursseista.

tempel.jpg